• SoledadAdminCardoso
  • agosto 9, 2018

Una aposta variada per al 31è Festival Internacional de Música d’Altafulla

Publicado por tarragonadigital.com

Per 31a vegada, torna un any més el Festival Internacional de Música d’Altafulla, que entre el 2 i el 29 d’agost acollirà set dies de concerts. L’escenari serà a l’aire lliure, la plaça de l’Església, en un marc incomparable al bell mig del nucli antic del municipi, just als peus del Castell de Montserrat i davant de l’Església de Sant Martí.

El Festival de Música Internacional d’Altafulla, està organitzat per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Altafulla, amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Tarragona i el Consell Comarcal del Tarragonès. Amb més de trenta anys de trajectòria, el Festival de Música d’Altafulla s’ha consolidat com un dels més prestigiosos de la Costa Daurada. Es tracta d’un festival eminentment de música clàssica, pel qual han passat grans noms del panorama nacional i internacional.

Una aposta variada per posar en valor els compositors contemporanis

En aquesta edició, el programa inclourà música per a guitarra, recitals de soprano i baríton o música de cambra. Una aposta variada que vol posaren valor als compositors contemporanis dels segles XX i XXI. L’encarregat d’encetar el festival serà el baríton José Antonio López, que acompanyat del violoncel·lista Ramon Gómez i de la pianista Pilar Valero, oferirà un recital amb obres de Schumann, Granados o Tchaikovsky. Ho farà aquest dijous dia 2 d’agost a les deu de la nit.

El dissabte, dia 4 d’agost, també a les deu de la nit continuarà el festival el duet de música per a guitarra del segle XX format per Miguel Ángel Sanz i Juan Santiago Canals. La setmana que ve, el dimarts dia 7, serà el torn de l’exitosa Arts Symphony Ensemble, formada per músics d’una dilatada experiència, dirigida per Jeroen Weierink i protagonitzada pels solos del violoncel·lista Francesco Ferrarini. El següent concert no el protagonitzarà cap músic, sinó els instruments de vent, ja que actuarà el Ventus Quintet.

El dimarts 14 d’agost arribarà el recital de soprano i música de cambra, que oferirà un quintet entre el qual hi ha el prestigiós solista Claudi Arimany, el clavecí Pedro Rodríguez i la soprano argentina Soledad Cardoso. Completaran el cartell la mescla de música i ball de Passió Andalusa, format pels germans Cuenca i la ballarina Raquel Parrilla Sánchez, el 21 d’agost; i el Friedrich Piano Trio, que oferirà l’espectacle ‘L’herència del romanticisme en la música de cambra del segle XX’.

Més informació

El preu dels concerts és de quinze euros, tot i que també hi ha paquets d’ofertes que les rebaixen. Per altra banda, per arribar a Altafulla mitjançant transport públic ho podeu fer amb trens regionals, amb autobusos de la Generalitat (línia el Vendrell-Tarragona) o de l’EMT de Tarragona, i amb transport particular mitjançant N340 o la autopista, agafant la sortida 32. En aquest enllaç podeu trobar les entrades i consultar la programació.

0 Comentarios

Deja un comentario

>
  • Publicaciones recientes

    Etiquetas